Tv-vært Cecilie Hother - smuk som altid

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted
Salonen
Målgruppe
For voksne
Arrangementer for voksne

"Din klamme kælling jeg brækker mig!" Foredrag med Cecilie Hother

17.03.22
I 2019 mistede Cecilie Hother sin søn, og da hun stod frem med sin sorg på de sociale medier, blev hun mødt med hadebeskeder.

Det var for hende startskuddet til af få den gode tone tilbage på de sociale medier. I frustration over manglende lovgivning forfattede Cecilie Hother derfor et SoMe-manifest, som gik viralt i sensommeren 2021.

Sociale medier er blevet en stor del af vores hverdag. Til underholdning, til nyhedsinformationsflow. Det gør verden mindre, og man kan finde gamle venner. Men sociale medier er også blevet kilden til bodyshaming, angst, hadebeskeder og mobning. Tonen på de sociale medier er de seneste år blevet grovere og grovere, og dødstrusler er blevet en del af hverdagen. Ikke bare for offentlige personer, men for alle. Fra skoleeleven til den frivillige idrætslærer.

I dette foredrag går den kendte vejrvært i dybden med, hvad der lå til grund for Manifestet, hvordan det blev til, og hvad reaktionerne har været. Få den personlige historie og et sjældent indblik i livet med de sociale medier tæt på livet.

Logo Nu holder vi tonen
Tags