Massevis af tilskuerer ved friluftscenen i Arnbjerg

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Friluftsscenen Arnbjerg
Målgruppe
For voksne
Arrangementer for voksne

UDSKYDES: Alsang: Danmarks største fællessang-initiativ

05.05.21
Alsangen i Danmark har fået en kæmpe tilbagekomst. Selv en verdensomspændende krise, der har betydet massiv isolation, har ikke fået fællessangen til at forstumme.

Hundredvis af planlagte arrangementer i 2020 er således udskudt til 2021. Mange af dem foregår omkring 4. maj for at markere Danmarks befrielse. ALSANG ønsker at hylde friheden og demokratiet og styrke medborgerskabet med fællessang i hele landet.

I Varde Kommune markeres Alsang med bl.a. fællessang på Friluftsscenen Arnbjerg onsdag den 5. maj kl. 20. Musikerne Julie Wieland/sang, Lasse Bo Nielsen/klaver, Thomas Andersen/bas og Jakob Sindberg/slagtøj akkompagnerer til sangene. Der synges sange fra tiden omkring Besættelsen og nyere sange om frihed.

Ingen tilmelding. Vi følger COVID-19 retningslinjerne og passer på hinanden. Der er god plads ved Friluftsscenen, så man kan sidde med afstand.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Spil dansk, Musik & Billedskolen, Varde Kommune, Varde Bibliotek, Vardemuseerne og Sct. Jacobi Kirke.

Logo Vardemuseerne
Logo Varde Kommune
Tags