TV-lægen Peter Qvortrup Geisling

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Hjemmestreaming
Sted
Hjemme hos dig selv
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Livestream

Hjemmestreaming: TV-lægen: Peter Qvortrup Geisling

10.03.21
TV-lægen Peter Qvortrup Geisling har en masse sjove og tankevækkende historier med bl.a. fra TV-programmerne 'Lægens bord', 'Ha' det godt' og 'Diagnose søges'.

Obs. Dette er et livestreaming-arrangement. Det er ikke muligt at få billetter efter klokken tolv dagen før arrangementet

Du vil modtage bekræftelse på din tilmelding og senere vejledning i, hvordan du deltager. Vi guider dig trygt igennem forløbet.

I modsætning til Peters TV-programmer bliver livet ikke genudsendt, så han vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. 

Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Der kommer også finurlige historier fra TV-konsultationen. 

TV-lægen kommer også ind på de udfordringer, der p.t. følger i kølvandet på corona-krisen: Hvordan kan man være sammen socialt, når man fysisk er hver for sig?

Hvad drømmer vi om?

Hvad er den bedste kur for folk, der tror, at det hele bliver, som det var engang med ubetinget samvær, rejser rundt i hele verden, dyr og mennesker, der kan leve sammen uden at smitte?

Der lukkes for billetsalg dagen før kl. 12 til dette arrangement.

OBS: Vi gør opmærksom på, at arrangementerne med Peter Qvortrup Geisling med fysisk fremmøde på biblioteket er aflyst, så kun dette hjemmestream afholdes.